Over ons

Pieter de Greef is de starter van STRAATVEGERTIEL. Zijn bevlogenheid om zelfstandige te zijn, al was het in het minste, was voor hem de reden om dit bedrijf te starten;

Persoonlijke ontwikkeling en vrijheid geven mij veel vreugde! En wellicht dat ik zo ook iets voor een ander kan betekenen.

Hij groeide op in een bakkersfamilie, werkte ook jarenlang als bakker, maar ging uiteindelijk z’n eigen weg. Via de leerschool van het leven en het Christelijk geloof leerde hij wat belangrijk is in het leven en ziet ernaar uit om u als potentiële klant te begroeten.

Pieter de Greef

Eigenaar STRAATVEGERTIEL

Duurzaam onderhoud in Tiel | Straatvegertiel Betuwe

Duurzaam én milieuvriendelijk

STRAATVEGERTIEL werkt met millieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en gebruikt geen gif of bestrijdingsmiddelen die het millieu aantasten. Vraag ons niet om uw stoep of erf met gif te behandelen. Wel zullen wij met een onkruidmes of machinaal alle onkruid verwijderen en daarna er met de bezem over gaan. Arbeidsintensief, inderdaad.

Schoonmaakbedrijf in Tiel

STRAATVEGERTIEL werkt vanuit Tiel en we richten ons voornamelijk op klanten uit Tiel en de directe omgeving.

Neem contact op

Vacature

Spreekt deze bedrijfsvisie u aan en vindt u vrij werk interessant? Stuur dan een e-mail naar Pieter de Greef. Wellicht is er ruimte voor u bij

logo-wit STAATVEGERTIEL | onderhoud van buitenruimtes in Tiel